Diensten / Webshops

Wil je meer verkopen met je webshop?

Heb je plannen om je verkoop ook digitaal uit te breiden? Dat is een topidee want via het internet bereik je de ganse wereld in enkele muisklikken. Een webshop is dan ook een prima investering om je bereik te vergroten zonder in te boeten op de troeven die je in je fysieke winkel biedt. 

Jouw splinternieuwe webshop heeft

Een overzichtelijke structuur

JDB Creative staat je op alle niveaus bij om een overzichtelijke webshop te bouwen. Van design tot productcopy en advies over betaal- en verzendmodules.

Een veilige betaalmodule

Je klant betaalt in enkele eenvoudige muisklikken of swipes zijn bestelling binnen je webshop. We voorzien een gepaste integratie zodat de betaling veilig verloopt.

Gemakkelijke verzending

Wil je je klanten hun pakketjes laten afhalen of voorzien we een handige verzendoplossing die bovendien automatisch labels print en factureert?

Een professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk design met snelle laadtijd garandeert een smetteloze ervaring zodat je klanten heel vlot en met plezier online winkelen.

Een mobiele versie

& ook voor tablet natuurlijk. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde webshop.

Een gratis privacybeleid

Van ons krijg je een up-to-date privacy- en cookiebeleid zodat jij je absoluut geen zorgen hoeft te maken over de GDPR-wetgeving. Ook jouw algemene voorwaarden voegen wij toe.

Realisaties waar ik trots op ben

Falconers@Work

BIJSOU BIJSOU

Webdesign voor BIJSOU BIJSOU, een eenmalige loungebar, ten voordelen van het goede doel BIJS vzw.

Veelgestelde vragen

Voor het opmaken van een webshop reken ik minimaal een budget van 3.000 euro voor zowel het website- en webshopluik. Dit omvat ook een webshopplan waarbij ik ook advies verleen voor je betalingen & verzendingen.

Bij de start van je project krijg je een deadline waarbinnen ik de webshop live zal plaatsen. Meestal lever ik een webshop binnen de 5 weken op. Toch nog sneller nodig? Indien mijn agenda het toelaat, stel ik me hier heel graag flexibel in op. 

De boodschap luidt: sit back and relax. Ik doe letterlijk alles voor jou. Je hoeft geen enkel woord zelf te schrijven & je hoeft je geen zorgen te maken over het bouwen van je webshop. Je levert enkel de nodige afbeeldingen aan. En uiteraard vraag ik je regelmatig om feedback zodat je webshop volledig naar wens is. 

Voor je levering van je bestellingen heb ik ook een ideale oplossing voorhanden met een tool (SendCloud) die automatisch de meest gunstige verzendtarieven berekent voor jou. Ook genereert de tool automatisch de verzendingslabels zodat je geen extra workload op je moet nemen.

Inbegrepen in een pakketje webshopdesign is standaard:

– Design van een mooie, gebruiksvriendelijke en responsieve webshop
– Minimum 5-10 websitepagina’s om je bezoeker meer informatie te bieden
– Het schrijven van de webteksten en productcopy
– Hosting & domeinnaam (met veilig SSL verbindingscertificaat – zo shopt je klant in een veilige omgeving)
– Optimalisatie voor vindbaarheid in Google (SEO)
– Verschillende betalingsmethodes (naargelang je behoeften)
– Verschillende verzendingsmethodes (naargelang je noden)

Ten eerste is dit je domeinnaam (www.jebedrijf.be). Ik reserveer dit plaatsje op het internet voor jou. Ten tweede is dit een hostingpakket, of eigenlijk jouw ruimte op het internet om je webshop op te plaatsen. Ten derde zijn er standaard 4 service-uren inbegrepen in het hostingpakket waarbij ik uiteraard je webshop up-to-date houd, maar ook kleine aanpassingen kan doen. Heb je het zo ongelofelijk druk waardoor de levering wat langer kan duren? Stuur me een mailtje en ik vermeld dit met een banner! 

Neen. Je betaalt een eenmalige fee voor het webshopdesign. Het hostingpakket is jaarlijks opzegbaar. 

Ik adviseer hier steeds op maat en werk met alle bekende tools zoals Payconic en Mollie zodat een vlotte & veilige betaling gegarandeerd is.