Realisaties | Yellowwood Marketing Herentals JDB CREATIVE | WEBDESIGN Contact | Yellowwood Marketing Herentals JDB CREATIVE | WEBDESIGN
Design

Websites

Ik ontwikkel op basis van uw wensen en ideeën een volledig functioneerde, gebruiksvriendelijke website waar je klant vlot op surft en contact opneemt, ook op de smartphone uiteraard.

Development

Webshops

Een converterende webshop met veilige betaalmodules en allround aanpak met concreet en bruikbaar webshopadvies.

Support

Vindbaarheid

Ik houd constant rekening om de vindbaarheid te optimaliseren voor belangrijke zoekmachines, zoals Google. Niemand kijkt naar de tweede pagina van Google. Mik op de eerste pagina & bereik meer klanten.

JDB CREATIVE

Wil je je producten online verkopen? Of wil je meer klanten bereiken? Haal je nog niet het onderste uit de kan met je sociale media? Of wil je een nieuwe firma opstarten en zoek je een partner om je merk te ontwikkelen?

JDB Creative is een allround marketingagentschap om jouw bedrijf op de digitale kaart te zetten. Van strategie, branding tot webdesign en ver daarbuiten.

Ik ontwerp moderne en professionele websites voor ondernemers. De websites richten zich op uw doel en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines om het bereik te maximaliseren. Dit resulteert in een groei van uw klantenbestand en zorgt voor potentiële nieuwe opdrachten.

Door ervaring & expertise lever ik al mijn diensten aan met gepaste snelheid voor een betaalbare prijs. Ik combineer uw persoonlijke wensen met mijn creatieve invloeden om zo samen tot het gewenste eindresultaat te komen!

REALISATIES WAAR IK TROTS OP BEN

Falconers@Work

BIJSOU BIJSOU

Webdesign voor BIJSOU BIJSOU, een eenmalige loungebar, ten voordelen van het goede doel BIJS vzw.

WILT U OOK EEN GRATIS ADVIESGESPREK?

Ik sta te popelen om samen met u uw digitale uitdagingen aan te pakken en u te helpen extra bereik & omzet te genereren. U kunt contact met me opnemen om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor een winstgevende website voor uw onderneming te bespreken.